Головний тренер "Челсі" Жозе Моуріньо придумав для себе корисну справу на час наступного матчу своєї команди проти "Сток Сіті". Він вважає, що перегляд цього поєдинку не матиме для нього сенсу, повідомляє Goal.com.

"Не знаю, чим займусь під час матчу зі "Стоком". Можливо, просто сяду та буду дивитися у свій iPad. Не виключено, що подивлюся рахунок у режимі онлайн. Який сенс для мене дивитися матч, якщо я не можу впливати на свою команду", - розповів португалець.

Нагадаємо, Моуріньо отримав від футбольних чиновників один матч бану за спробу прорватися до суддівської кімнати під час матчу з "Вест Гемом".

Також Моуріньо прокоментував роздуту пресою інтригу щодо наступного матчу. Футболісти з Лондона, нібито, бажають помститися "Стоку" за виліт з Кубку Ліги.

"За що помста? Був чудовий матч. Гравці Стока забили на один пенальті більше у післяматчовій серії. Не бачу ніякої проблеми", - додав наставник "Челсі".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Читайте також: Бензема ні в чому не винен - адвокат

На цьому тижні лондонський "Челсі" здолав у важкому поєдинку "Динамо" у Лізі Чемпіонів. Але на внутрішній арені "пенсіонери" йдуть на 15 місці та поступаються "Стоку" на два бали.