Колишній нападник збірної України Артем Мілевський дав публічні пояснення після свого звільнення із клубу "Спліт". Він присягається, що в останній раз керував машиною напідпитку ще у Туреччині.

Про це розповідають на Спорт bigmir)net.

На початку інтерв'ю хорватським журналістам Артем одразу приніс вибачення за ситуацію та додав, що він дуже емоційна людина.

"Я поїхав до Риму через те, що в мене закінчилась хорватська віза. Там я не розважався. Так, я випив трохи вина, але машину вів цілком нормально і нічого не порушував", - розповів Мілевський.

30-річний футболіст запевняє, що не хотів нікого обманювати, особливо свого друга Горана Саблича. Мілевський дуже образився на місцевих журналістів за роздутий скандал.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Після того, як я розбив свій Ferrari у Туреччині і дивом залишився живим, життя змусило мене змінитися. Я більше ніколи не сідав за кермо під алкоголем. Тепер я активно займаюсь у спортзалі, адже хочу знову грати у футбол", - пояснив ситуацію футболіст.

Мілевський заявляє, що вирішив залишити "Спліт" через сімейні обставини. Він буде мешкати у Мінську разом із сім'єю.

"Не хочу розповідати подробиць, але зараз моя сім'я мені важливіша ніж футбол. Я не жив із батьками з 15 років, коли переїхав до Києва. Зараз я їм дуже потрібний", - додав Артем.

Також Мілевський наголосив, що наразі не знає, чи буде продовжувати кар'єру. Він навіть міркує над тим, щоб стати футбольним тренером.

Читайте також: Фоменко розповів про два млн євро за вихід на Євро

Нагадаємо, колишнього гравця збірної України звільнили зі "Спліта" після кількох тижнів перебування у команді. Тренер клубу Горан Саблич наголошував, що Мілевський не дотримувався спортивного режиму.