Харківський "Металіст" покинув ще один відомий український гравець. Колишній футболіст збірної Сергій Назаренко розірвав угоду із клубом, повідомляє SportArena.

Перед сьогоднішнім матчем із "Карпатами" стало відомо, що ключовий футболіст жовто-синьої команди Назаренко опинився поза заявкою на матч. Були чутки, що він оголосив бойкот, а виявилось, що він взагалі більше не гравець "Металіста".

"Так, мене не виявилося в заявці, тому що тепер я не граю у "Металісті". За згодою двох сторін ми припинили співпрацю з харків'янами, і тепер я - вільний агент", - розповів Назаренко.

35-річний футболіст не підтвердив, чи насправді він пішов з команди через фінансові труднощі, але додав, що ситуація дійсно складна.

"Тепер я повертаюсь у Дніпропетровськ, де у статусі вільного агента буду вирішувати усі свої справи", - додав півзахисник.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Мілевський відхрестився від пияцтва за кермом

Сергій Назаренко прославився, захищаючи кольори "Дніпра" протягом 14 років. Він також відіграв 56 матчів за збірну України.

Футбольні проблеми у "Металіста" почались після втечі власника команди Сергія Курченка за кордон. Під його керівництвом гранд українського футболу та постійний учасник єврокубків опинився на межі існування.