У Румунії завершився матч другого туру етапу турніру Euro Ice Hockey Challenge. В ньому збірна України грала із командою Нідерландів та перемогла із рахунком 3:1.

Про це пише офіційний сайт чемпіонату.

"Перші два періоди матчу пройшли в рівній боротьбі, а стартова 20-хвилинка взагалі виявилася нерезультативної - 0:0", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Масова бійка сталася на матчі збірної України з хокею (відео)

Згідно інформації, у другому періоді команди обмінялися голами. Влучний кидок Міхаеля Маки-Квіста отримав у відповідь точний кидок Сергія Бабинця.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В останньому періоді два голи забили українці - Артем Бондарев і Всеволод Толстоушко.

Тобто, українська збірна здобула другу поспіль перемогу на турнірі в Румунії і з 6-ма очками очолила турнірну таблицю змагань.

Нагадаємо, 6 листопада українці перемогли збірну Румунії із рахунком 5:0. Сьогодні, наші земляки проведуть заключну зустріч турніру з командою Румунія В.