Фанати німецького клубу "Шальке 04" влаштували для своїх гравців неймовірний перфоманс на тренуванні перед матчем із дортмундською "Боруссією". Протистояння між цими командами є найгарячішим у Німеччині.

Сотні відданих уболівальників завітали на тренувальний стадіон "Шальке". Вони запалили безліч фаєрів та протягом усього тренування співали командні пісні.

Такою підтримкою фанати зарядили команду на бій проти найпринциповішого суперника. Футболісти віддячили своїй публіці за підтримку оплесками.

Обидва клуби розташовані на федеральній землі Рур у Німеччині. Між містами Гельзенкірхен та Дортмунд відстань усього 33 кілометри, і фанати іноді навіть ходять на виїзний матч пішки великим маршем.

Читайте також: Масова бійка сталася на матчі збірної України з хокею (відео)

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Шальке" зараз перебуває на п'ятому місці у турнірній таблиці та відстає від БД на шість балів. Команди зійдуться сьогодні на полі Дортмунда о 16:30.