7 листопада в будинку культури Київського політехнічного інституту в Києві пройшло одне із найбільших цьогорічних змагань культуристів - Чемпіонат України WBPF 2015.

Про це пише УНІАН.

"Сотні професіоналів і новачків зустрілись вже вп'яте, щоб визначити найатлетичніших і гармонійних спортсменів країни", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: На Львівському чемпіонаті показали ідеальні чоловічі та жіночі тіла (фото)

Цього року у Чемпіонаті ввели декілька важливих нововведень. Наприклад, ввели солідні грошові премії для чемпіонів. Вперше в історії змагань UBPF переможці отримували не лише титули та цінні подарунки.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

До того ж, ввели нову і дуже сувору заборону - на використання гриму, який "мажеться".

"Доповнити обов'язки судді перевіркою якості і властивості гриму на побудові категорії, проводячи по тілу спортсмена чистою ганчіркою. Якщо грим брудниться, то спортсмен знімається зі змагань", - зажадали у федерації спорту.

Нагадаємо, у ході виступів судді UBPF відбирали перспективних спортсменів у національну збірну для наступних виступів на міжнародних турнірах WBPF.