Відсторонений від посади президента Міжнародної федерації футболу Йозеф Блаттер потрапив до лікарні у результаті нервового зриву. Про це пише BBC.

У якому стані перебуває зараз 79-річний швейцарець, не уточнюється.

Раніше в ЗМІ з'явилися дані про погане самопочуття Блаттера.

Нагадаємо, швейцарське федеральне бюро юстиції 25 вересня порушило кримінальну справу стосовно Блаттера. Його підозрюють у недбалості і розкраданнях.

Блаттера, який очолював ФІФА з 1998 року, 29 травня переобрали на п'ятий термін, але вже 2 червня він оголосив про відхід після звинувачень у корупції. Залишити свою посаду він планує після 26 лютого 2016 року, коли проведуть вибори нового керівника.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Читайте також: Скандал навколо мене розпочав Платіні - Блаттер

27 травня у Цюриху за запитом США заарештували за підозрою у корупції сімох чиновників ФІФА. В цілому звинувачення висунули 14 колишнім і діючим футбольним функціонерам. За даними мін'юсту США, за 24 роки вони отримали хабарів на суму близько 150 млн доларів. Одночасно швейцарська поліція порушила кримінальну справу стосовно невідомих осіб, підозрюваних у відмиванні грошей під час виборів країн-організаторів ЧС-2010, ЧС-2018 і ЧС-2022.