Стали відомі імена та національний склад арбітрів матчу Україна-Словенія. Головним рефері матчу стане 41-річний швед Йонас Ерікссон, а допомагати йому будуть судді також з цієї країни.

Про це повідомив офіційний сайт ФФУ.

На лінії поля "Арени Львів" працюватимуть Матіас Класеніус і Даніель Бернмарк. Арбітрами за воротами стануть Стефан Йохансен і Маркус Стрембергссон. Резервним суддею матчу став Фредрік Нільссон.

Йонас Ерікссон працює футбольним арбітром із 1994 року. У себе на батьківщині він є власником телевізійної компанії, яка принесла йому мільйони євро прибутку.

Шведський рефері вже обслуговував матчі за участю українських клубів у єврокубках, а під час відбору до Євро-2014 він зафіксував перемогу нашої збірної над поляками у Харкові - 1:0.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Читайте також: Футбольна асоціація Англії закликає виключити міністра спорту Росії з ФІФА

Нагадаємо, перший матч плей-офф Євро-2016 відбудеться 14 листопада у Львові. Матч-відповідь пройде через три дні у Маріборі.