Захисник каталонського футбольного клубу "Барселона" Жерар Піке вважає, що лідери іспанського чемпіонату не змогли б виграти чемпіонат Англії у своєму першому сезоні в новій першості.

Про це повідомляє The Telegraph.

"Якщо уявити, що "Барселона" і "Реал" стали б грати в АПЛ, то у них не було б шансів виграти титул у першому ж сезоні", - розповів іспанець.

Він наголосив, що це лише його думка. Піке додав, що дуже складно проводити виїзні матчі проти англійського "Сток Сіті" або інших аналогічних команд.

"На цю тему можна сперечатися годинами", - підсумував захисник "синьо-гранатових".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше Жерар Піке виступав у складі англійського клубу "Манчестер Юнайтед" з 2004 до 2008 року.

Читайте також: Мессі форсує одужання після травми, щоб зіграти проти "Реала"

Нагадаємо, іспанська "Барселона" зробила офіційну заяву з вибаченнями за поведінку своїх футболістів. Гравці каталонського клубу, після матчу 10-го туру чемпіонату Іспанії проти "Хетафе", зірвали прес-конференцію півзахисника господарів Віктора Родрігеса. Вони вдягнулись у костюми в честь святкування Геловіна та увірвалися в зал.

В інциденті брали участь Жерар Піке, Жорді Альба, Луїс Суарес, Неймар і Марк Бартра.