Президент іспанського футбольного клубу "Реал" Флорентіно Перес планує влітку цього року провести перебудову мадридської команди. Він хоче розпрощатися із провідними гравцями атакуючої лінії.

Про це повідомляє іспанське видання Sport.es.

Головною зміною може стати продаж зірки клубу - португальця Кріштіано Роналду. Також "вершкові" планує продати французького нападника Каріма Бензема. У нього зараз свої проблеми з поліцією Франції.

Перес вважає, що португалець і француз більше не відповідають тим стандартам, що встановлені у "королівському клубі".

Президент мадридців гроші від продажу Роналду та Бензема планує витратити на покупку відразу трьох футболістів.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Читайте також: "Челсі" побореться за трансфер Роналду

Португальця в цьому випадку має замінити Еден Азар із лондонського "Челсі", а замість француза планують придбати Роберта Левандовскі з мюнхенської "Баварії".

Окрім цього, Перес налаштований знову спробувати переманити в "Реал" голкіпера англійського "Манчестер Юнайтед" Давида Де Хеа. Ця спроба провалилась минулого літа.

Нагадаємо, раніше з'явилась інформація, що Роналду влітку покине "Реал". Зазначається, що він веде переговори про майбутній перехід з трьома провідними клубами Європи.