Федерації футболу України сьогодні проведе зустріч із керівниками клубів Прем'єр-ліги та першої ліги. Нарада пройде у закритому режимі.

Про це повідомляє телеканал "Футбол 1".

Учасники наради обговорять декілька важливих для українського футболу питань. Зокрема, про зміну формату чемпіонату, врегулювання відносин під час оренди футболістів, а також фінансові питання.

Крім представників команд Прем'єр-ліги, на зустрічі будуть присутні і довірені особи чотирьох клубів, що виступають у чемпіонаті першої ліги.

Читайте також: Скорочення орендованих гравців - це боротьба проти "Шахтаря" - Палкін

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Нагадаємо, навесні цього року у футбольному колі України точились дискусії щодо формату проведення чемпіонату України. Зокрема, донецький "Шахтар" лобіював проведення української першості у кілька етапів. Відповідно до цієї позиції, фаворити і аутсайдери мали б грати у різних групах.

Також велися розмови про скорочення кількості команд у вищій лізі. Однак ФФУ та представники клубів спільно вирішили залишити чемпіонат без змін - 14 команд, які грають у два кола в одній загальній групі.