Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін заявив, що розмови про скорочення орендованих гравців у клубах української прем'єр-ліги (УПЛ) спрямовані проти донецького клубу.

"Це боротьба проти "Шахтаря". Всі бачать, як наші виконавці академії перемагають наших грандів. Тому, звичайно, хочуть це питання вирішити, щоб такого не було. Якщо "Динамо" забере своїх орендованих гравців з "Говерли", а ми - з "Зорі", то ці клуби довго не протримаються. Тому я не розумію, до чого ці розмови", - розповів Палкін телеканалу "Футбол 1".

"Говорять про максимум двох орендованих гравців. І це тільки тому, що якийсь колектив (в даному випадку - "Зоря") виявився в лідерах турнірної таблиці. Тому це таке замовлення проти гравців "Шахтаря", - додав гендир "Шахтаря".

Читайте також: Щоб зберегти газон на "Арені Львів", "Шахтар" зіграє в Запоріжжі - Луческу

Нагадаємо, сьогодні проходить засідання керівників клубів УПЛ і першої ліги, одне з питань порядку денного - врегулювання відносин при оренді гравців.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще