Колишній форвард збірної України Артем Мілевський висловився стосовно вирішального двобою нашої збірної проти словенців. Головну зірку команди Євгена Коноплянку він закликає бути таким саме ефективним, як і у матчі за свій клуб.

Про це повідомляє канал "Футбол 2".

"Давай, Женя, рвеш мій улюблений "Реал" на ганчірки, рви і Словенію. Ярмоленко, інші хлопці молодці", - коментар Мілевського.

Також 30-річний футболіст зазначив, що потрібно сконцентруватися та бути дуже обережними. Артем вважає, що головне не пропустити у Львові.

Читайте також: Німецьких футболістів евакуювали з готелю у Франції через загрозу вибуху

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, матч Україна-Словенія відбудеться вже завтра на полі "Арени Львів". Матч відповідь команди зіграють 17 листопада.

Сам Мілевський нещодавно втратив свій черговий клуб. Через пияцтво, або через сімейні обставини, але він покинув "Спліт".