З'явилась нова інформація щодо інтимного скандалу за участю гравців збірної Франції Каріма Бензема, який нібито шантажував Матьє Вальбуена. Про це повідомляє AFP.

Під час першого допиту поліції Бензема зізнався, що шантажував Вальбуена. Після цього він забрав свої слова. Але якщо правоохоронці доведуть провину друга форварда "Реала" Каріма Зенаті, то сам футболіст пройде по цій справі, як співучасник.

"Я лише намагався зам'яти ситуацію між Зенаті та Вальбуена. Мені дуже прикро, адже я добре ставився до Каріма навіть коли він був в ув'язненні", - заявив Бензема.

За словами 27-річного нападника "Реала", він намагався бути посередником у цій справі та придумати вирішення конфлікту.

"Я відчуваю себе йолопом, адже я довіряв Зенаті. Я радив Вальбуена не платити гроші, але бачите до чого усе призвело", - додав Бензема.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Німецьких футболістів евакуювали з готелю у Франції через загрозу вибуху

Нагадаємо, Каріма Бензема звинувачують у вимаганні у футболіста "Ліона" Матьє Вальбуена грошей за інтимне відео з його участю. Обидва гравця зараз більше зайняті саме цією справою, а не грою у футбол.