Захисник збірної Італії Леандро Бонуччі висловив свою точку зору щодо терактів у Парижі цієї ночі. Він вважає, що учасники Чемпіонату Європи та уболівальники знаходяться у небезпеці.

"Ми лише вчора згадували події у Брюсселі. Те, що трапилось у Парижі - справжній жах. Безпека Євро під загрозою. Організатори мають застосувати серйозні міри", - цитує футболіста "Ювентуса" Rai Sport.

Також він додав, що від терактів страждають виключно невинні люди.

З цього приводу висловився і наставник збірної Італії Антоніо Конте.

"Немає сенсу ігнорувати теракти у Парижі. Мені дуже страшно за те, що там відбувається", - заявив тренер.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Керманич збірної Німеччини, яка під час терактів грала товариську на Стад де Франс проти господарів, Йоахім Лев також розповів про свої емоції.

"Ми були просто у шоці. У такі моменти одразу забуваєш про спорт. Він відходить на другий план", - сказав Лев.

Менеджер німецької збірної Олівер Біргофф розповів про емоції футболістів у той момент.

"У роздягальні був дуже дивний настрій. Усі футболісти взялися за телефони і дзвонили родичам, попередити, що вони цілі", - додав Біргофф.

Читайте також: Французи скасували усі розважальні та спортивні заходи

Нагадаємо, терористи вночі організували сім терактів у столиці Франції. Від нападів загинули близько 150 осіб.