Артем Мілевський, який наразі перебуває на спортивній відпустці через сімейні обставини, пригадав славні часи своїх виступів за київське "Динамо". Йому запам'яталися запеклі дуелі із принциповими суперниками.

"Ми із Срна просто ненавиділи один одного на футбольному полі. Буває зіткнемося і починаємо матом лаятися. А після матчу усе гаразд. Обіймаємось, ходимо у ресторан. Це нормально", - цитує Мілевського Tribuna.

Також Артем підтвердив, що дійсно є неприємним форвардом, адже часто грає ліктями. Однак після матчу він стає, за власними ж словами, нормальною людиною.

"У мене на нозі залишились сліди від шипів Крістіана Вільягри. Під час матчу із Металістом він сильно врізав мені. Позначив мене на все життя, але нічого страшного", - ностальгує Артем.

Читайте також: Рекорд Касільяса: 100 "сухих" матчів за збірну

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, 30-річний Мілевський втратив свою чергову команду "Спліт". Тренер Горан Саблич запевняє, що контракт розірвали через погану поведінку Артема, футболіст каже, що через сімейні обставини.