Воротар футбольної збірної Словенії Самір Ханданович після матчу-відповіді кваліфікації на Євро-2016 з Україною оголосив про завершення виступів у складі національної команди.

Про це повідомляє Football Italia.

"Все, що я можу сказати зараз: я більше не буду грати за збірну", – заявив словенський голкіпер.

31-річний воротар на клубному рівні виступає у складі італійського "Інтера". Він відіграв за збірну Словенії 79 матчів.

Самір Ханданович відомий своїм вмінням відбивати 11-метрові удари та має чудову реакцію. У минулому сезоні він відбив поспіль шість пенальті. Це стало рекордним показником.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Читайте також: Шампанське, квіти, серпантин: як збірну України зустріли у Борисполі (фото)

Нагадаємо, вчора збірна України пройшла у фінальну частину Євро-2016, що пройде у Франції. Українські футболісти у матчах плей-офф кваліфікації перемогли Словенію.

Перший матч Україна грала вдома на львівському стадіоні "Арена Львів" і перемогла словенців з рахунком 2:0. У Маріборі наші футболісти оформили нічию 1:1 зі Словенією, але виграли за підсумками двох стикових матчів.