Колишній футболіст, а нині футбольний експерт України Євген Левченко розповів у соцмережах про випадкового співрозмовника із Словенії. Місцевий таксист найшов позитив у тому, що його збірна не потрапила до Євро-2016.

"Позитивний" словенський водій сказав мені: "Можливо, це і краще, що ми не поїдемо до Франції. Може, залишимось вдома, залишимось живими", - пише Левченко у своєму Twitter.

Нагадаємо, увесь світ перебуває у шоці після трагедії у Парижі 13 листопада. "Ісламська держава" скоїла шість одночасних терактів у місті та забрала життя 129 людей.

Читайте також: Словенський голкіпер пішов на "пенсію" після програшу збірній Україні

Після цих подій неспокійна обстановка у Європі продовжується. Вчора через загрози терактів скасували матчі Німеччина-Нідерланди у Ганновері та Бельгія-Нідерланди у Брюсселі.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці
Показати ще

До слова, наша збірна здобула нічию 1:1 та путівку на Євро-2016 у Франції.