Півзахисник італійської "Роми" Раджа Наїнгголан відчув на собі усю суворість підсилених заходів охорони у Бельгії. Його прийняли за терориста та викликали загін поліції.

Про це повідомляє Nieuwsblad.

Наїнгголан перебував у готелі міста Антверпен. Гості закладу злякалися його зовнішності та викликали поліцейських. Вони одразу упізнали 27-річного футболіста та зробили із ним пам'ятну фотографію.

Представник італійського чемпіонату прибув до Бельгії на товариський матч своєї збірної проти Іспанії. Але він не відбувся через загрози терактів.

Читайте також: Віктор Вальдес повертається до Барселони

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Зазначимо, що у багатьох країнах Європи підсилені заходи безпеки після паризьких терактів. 13 листопада у столиці Франції загинули 129 осіб від рук "Ісламської держави".

Раджа Наїнгголан має індонезійське походження. Не дуже зрозуміло, чому його зовнішність викликала підозру у людей. Єдине, що у нього є дивне, це кольоровий ірокез.