Керівництво львівських "Карпат" прийняло рішення взимку попрощатися із головним тренером команди Ігорем Йовічевічем. Про це повідомив футбольний експерт Віктор Вацко у своєму Twitter.

"З'явилася інформація, що після завершення осінньої частини чемпіонату, у "Карпат" буде новий головний тренер. Я в шоці", - повідомив футбольний коментатор.

Раніше сам хорват повідомляв, що має угоду із львів'янами до кінця поточного року. Наразі невідомо, ким саме керівники команди планують замінити 41-річного спеціаліста.

Читайте також: Збірній України потрібні бразильці Даніло Сілва і Тайсон

Ігор Йовічевіч очолив "Карпати" 18 червня 2014 року. Сьогодні його команда перебуває на сьомому місці у чемпіонаті України.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Свого часу хорват встиг пограти за львівський клуб протягом двох сезонів. Свою професійну кар'єру він розпочав у резервній команді мадридського "Реала".