Девід та Вікторія Бекхеми вирішили подарувати собі шикарний будинок на рідній землі. Вартість цього маєтку, який має назву Abbotswood Estate, складає 41 млн доларів, повідомляє Business Insider.

Слід зазначити, що цей будинок побудували ще у 1865 році. Він розташований в південно-центральній частині Сполученого Королівства на трьох кілометрах сільської місцевості.

У Abbotswood Estate подружжя матиме у своєму розпорядженні більше десяти кімнат, серед яких є розкішні спальні та столові. Також будинок оснащений усім необхідним для розкішного життя.

Британські журналісти повідомляють, що будинок перевищує будь-яку британську сучасну будівлю у середньому у 24 рази.

Читайте також: Діти Бекхема набили на тілі батька нові тату (фото)

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нещодавно ще один колишній футболіст "Манчестер Юнайтед" став власником багатомільйонного житла. Ним виявився Кріштіану Роналду, який купив квартиру на Мангеттені за майже 20 млн доларів.