Ультрас київського "Динамо" висловили своє незадоволення стосовно того, що на матчі проти донецького "Олімпіка" на стадіоні була велика кількість порожніх місць. Вони заспівали пісню, у якій мова йдеться про "вірних" фанатів футболу.

За офіційними даними від клубу "Динамо", на стадіоні імені Валерія Лобановського за грою спостерігали 2,5 тисячі глядачів. Однак фанати власноруч перерахували кількість людей на фотографіях і прийшли до висновку, що данні завищені у два рази.

"Виникає риторичне питання. Де ті 60 тисяч глядачів, які були на матчі із "Челсі"? Де ті забиті фанатські сектори? Чи то грало якесь інше "Динамо"?", - пишуть ультрас у соцмережах.

Читайте також: З "Динамо" цього трансферного ніхто не піде – Суркіс

Нагадаємо, під час матчу 15 туру УПЛ "Динамо" було номінальним гостем на київському стадіоні, адже "Олімпік" грає свої ігри саме у столиці.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Дуель закінчилась впевненою перемогою киян із рахунком 0:3.