Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс висловився стосовно міжрасової бійки на "Олімпійському", очікуючи на вирок від УЄФА. На його думку, конфлікт був чиєюсь провокацією, повідомляє Спорт bigmir)net.

"Для мене той інцидент і досі є незрозумілим. Складається враження, що то була чиясь провокація, адже расизму в Україні немає в принципі. У нас багатонаціональна держава, а я, наприклад, розмовляю на російській", - заявив Суркіс.

Президент клубу заявив, що купка негідників позбавляє можливості нормальних фанатів відвідувати стадіон. Суркіс запевняє, що УЄФА проводить дуже ретельне дослідження інциденту, адже зазвичай такі вироки організація виносить за лічені дні.

"Ми вже впевнені у тому, хто скоїв напад на темношкірих. Ще трохи часу і ми доведемо справу до кінця", - додав керівник команди.

Також Суркіс запевнив про готовність заплатити будь-які штрафи. Але у цьому випадку УЄФА може покарати "Динамо" позбавленням турнірних балів, або навіть повною дискваліфікацією.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: З "Динамо" цього трансферного ніхто не піде – Суркіс

Нагадаємо, під час матчу Ліги Чемпіонів невідомі фанати скоїли напад на темношкірих людей. Цей інцидент не пройшов повз увагу організації по боротьбі із расизмом.