Керівники футбольного клубу ПСЖ мають намір зробити ставку на українських футболістів. Дві головні зірки вітчизняного футболу можуть об'єднатися у столиці Франції.

Про це повідомляє "Футбол 24" із посиланням на французькі ЗМІ.

Французький гранд розпочав роботу над трансферами українців вже зараз, а запросити у команду їх має намір вже влітку.

Андрій Ярмоленко перебуває у сфері інтересів ПСЖ ще з минулого літа. Але тепер арабські власники команди відчують на собі конкуренцію з боку "Челсі".

Євген Коноплянка вразив парижан своєю грою за "Севілью". 25-річний вінгер має стати заміною для Есек'єля Лавессі, який остаточно вирішив попрощатися із Францією.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Французькі журналісти вже встановили приблизну суму за одразу двох українців. ПСЖ має виділити 60-70 млн на Коноплянку та Ярмоленка.

Читайте також: З "Динамо" ніхто не піде цього трансферного вікна – Суркіс

Із паризьким клубом пов'язують також головну зірку світового футболу Кріштіану Роналду. Португальцю нібито набридло у Мадриді і він не проти спробувати сили у Франції.

8 грудня ПСЖ зіграє вдома свій останній матч у групі ЛЧ проти "Шахтаря". Гірники мають мізерні шанси на вихід у наступний раунд.