Київське "Динамо" відреагувало на суворе покарання УЄФА, у вигляді двох найближчих єврокубкових матчів без уболівальників.

Про це пише "Обозреватель" посилаючись на джерело в столичному клубі.

"Коментувати тут нічого. Поки потрібно проаналізувати, що робитимемо далі. Швидше за все, що клуб буде подавати апеляцію", - інформує представник "Динамо".

За його словами, в клубі хочуть поставити крапку в розслідуванні, яке ведуть правоохоронні органи, і покарати провокаторів бійки на матчі "Динамо" - "Челсі".

"Безумовно, клуб зацікавлений у тому, щоб покарати хуліганів. Невідворотність покарання - тільки так можна з цим боротися, інакше все це лише слова на вітер", - підкреслює джерело.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Читайте також: Перемога! - як футболісти "Динамо" святкували тріумф над "Порту" (фото)

Нагадаємо, під час поєдинку Ліги чемпіонів фанати "Динамо" побили чотирьох темношкірих уболівальників.

Керівництво київського клубу звинуватило провокаторів у пособництві Кремлю, а Петро Порошенко назвав рукою Москви скандал на "Олімпійському".