Уболівальники мадридського "Реала" висловили свою думку щодо стартового складу на матч проти "Шахтаря". Дослідженням думки мадридської публіки займалося видання AS.

Шанувальники королівського клубу обурені грою чотирьох провідних гравців команди у матчі проти "Барселони". Вони не хочуть бачити в основному складі Гарета Бейла, Каріма Бензема, Тоні Крооса та Даніло. Саме вони, на думку мадридців, зіпсували гру із принциповим суперником.

Натомість фанати вимагають від Бенітеса дати шанс Дані Карвахалю, Хесе Родрігесу та Каземіро. Ці футболісти не грали проти "Барси".

Зазначимо, що проти Кріштіану Роналду та Джеймса Родрігеса мадридська публіка не має нічого.

Бажаний склад виглядає наступним чином: Навас - Карвахал, Пепе, Варан, Начо - Каземіро, Модріч, Іско - Джеймс, Роналду, Хесе.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читайте також: Велозу збирається переїхати до Італії вже взимку

Зараз "Реал" очолює турнірну таблицю у групі А Ліги Чемпіонів. "Шахтар" має лише теоретичні шанси вийти у плей-офф, але для цього треба перемагати і "Реал" і ПСЖ, а також сподіватися на осічку одного з грандів.