Французький ПСЖ має більш ніж реальні шанси роздобути володаря "Золотого м'яча" Кріштіану Роналду. Арабські боси команди згодні платити португальцю 355 тисяч євро на тиждень, повідомляє The Mirror.

Таким чином 30-річний португалець може отримати зарплату у розмірі 18,5 млн євро на рік. Зараз у "Реалі" він отримує близько 15 млн євро.

Якщо цей трансфер вже ж відбудеться, Роналду стане найбагатшим футболістом у Парижі. Зараз найбільший дохід має Златан Ібргімовіч - 16 млн євро на рік.

Читайте також: Фанати "Реала" проти Бейла та Бензема у матчі з "Шахтарем"

Зазначимо, що зараз висока ймовірність того, що Роналду зможе стати гравцем паризького клубу. Він має проблеми із тренером "Реала" Рафаелем Бенітесом та іншою зіркою Гаретом Бейлом.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Повернути Роналду на майже батьківщину має намір і "Манчестер Юнайтед". Сер Алекс Фрегюсон агітує португальця знову надіти червону футболку.