Президент ФІФА Зепп Блаттер, якого у минулому місяці відсторонили від роботи на три місяці, у черговий раз запевняє громадськість у своїй невинності. Цього разу він вигадав цікаве порівняння.

Про це пише Reuters.

"Як щирий християнин, я можу заявити, що Комітет з етики ФІФА ставиться до мене, як інквізиція", - розповів Блаттер.

Чиновник сказав, що не буде коментувати таке рішення, адже воно є конфіденційним. ФІФА, у свою чергу, також через моральні принципи не повідомляє, за що саме покарала швейцарця. Нещодавно з'явилась інформація, що Блаттер може залишитись без футболу до кінця життя.

"Я не чиновник ФІФА, я президент! Це принизливо, коли до тебе приходять люди з комітету та повідомляють про відсторонення. Мене обирали члени ФІФА. Якщо комусь не подобається моя робота, то йдіть із претензіями до виборців", - коментує Блаттер та перекидає відповідальність на інших.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Однак 79-річний голова ФІФА все ж буде боротися за свої права до кінця. Він має намір захищати себе та організацію.

Читайте також: УЄФА завів справу на "Дніпро" через заборгованості

Нагадаємо, Блаттер є центром грандіозного скандалу у ФІФА. Його звинувачують у корупції, хабарництві, відмиванні коштів та навіть у керуванні своєрідної футбольної мафії, яку він у створив за 20 років роботи.

Інший чиновник Мішель Платіні також отримав 90 днів бану. Президент УЄФА свого часу отримував від Блаттера незаконні гроші. Через це він може пролетіти повз вибори президента ФІФА у лютому.