Форвард "Манчестер Юнайтед" Вейн Руні спробував себе у новому амплуа. Він відвідав реслерське шоу WWE та "навішав" одному із учасників.

Співвітчизник футболіста Вейд "Король" Барретт є справжньою зіркою американського шоу. Під час свого чергового бою він побачив Руні у першому ряду та почав жартувати над ним та провокувати.

Після кількох взаємних підколів Барретт викликав Руні на бій. Кращий нападник збірної Англії погодився, але вирішив стояти на своєму місці. Професійний боєць підійшов до футболіста та прийняв хороший ляпас своїм обличчям.

Звичайно ж ця сварка була постановкою, як і решта боїв у WWE. Деякі битви на рингах цих шоу взагалі мають більше цікавого під час словесних перепалок, ніж самих ударів.

Читайте також: Фергюсон переманює Роналду назад до "Манчестер Юнайтед"

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

WWE є найбільшою у США промоутерською компанією з реслінгу. Вінс МакМехон заснував це шоу у далекому 1963 році.