Колишній капітан "Ліверпуля" Стівен Джеррард прокоментував роботу Рафаеля Бенітеса у мадридському "Реалі". Гравець "Л-А Гелексі" вважає, що іспанцю слід змінити свої принципи роботи, повідомляє Marca.

"Я помітив, що Рафа має певні проблеми із зірками королівського клубу. Проте він чудовий тренер", - каже Джеррард.

Річ у тім, що для 55-річного спеціаліста не існує окремих фаворитів у колективі. Він намагається будувати гру навколо усієї команди, а не одного футболіста.

"У "Реалі" все крутиться навколо Роналду та інших футболістів. Тому Бенітесу слід пристосуватися до цих умов", - додав екс-капітан збірної Англії.

Нагадаємо, що "Реал" програв два останні матчі в Іспанії "Севільї" та "Барселоні". Після поразки в "Ель Классіко" з'являлась інформація, що Бенітес взагалі може піти геть. Роналду говорив президенту Пересу, що не буде грати під керівництвом іспанця. Проте голова клубу виразив публічну підтримку іспанцю.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Стівен Джеррад вигравав Лігу Чемпіонів у 2005 році під керівництвом саме Рафаеля Бенітеса. Це був єдиний серйозний трофей "Ліверпуля" за останні кілька десятків років.

Читайте також: Ярмоленко і Мессі претендують на звання кращого гравця туру Ліги чемпіонів

Легенда "Анфілду" повернеться дорідного клубу вже цієї зими. Він тренуватиметься під керівництвом Юргена Клоппа до березня, поки чемпіонат у Північній Америці відпочиває.