Європейський союз футбольних асоціацій проведе понад 200 індивідуальних допінг-тестів для гравців національних збірних під час чемпіонату Європи 2016 року у Франції.

Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

В організації наголосили, що напередодні проведення перед Євро-2016 посиляться правила допінг-контролю. Зокрема, антидопінгова програма буде складатися з масштабних позатурнірних перевірок перед стартом футбольних змагань. Вони торкнуться всіх 24 національних збірних, які братимуть участь у фінальної стадії.

Також УЄФА збиратиме дані від національних федерацій щодо місцезнаходження футболістів з їх команд. Потім отриману інформацію передаватимуть європейським національним антидопінговим агентствам.

Читайте також: УЄФА завів справу на "Дніпро" через заборгованості

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Окрім цього, перевірки торкнуться всіх збірних. Вони проходитимуть у вигляді індивідуальних допінг-тестів. Загалом для гравців їх планують провести понад 200. Кожен гравець буде зобов'язаний здавати на аналіз проби сироватки, сечі і крові.

Нагадаємо, раніше в УЄФА заявили, що не планують змінювати плани щодо проведення футбольного чемпіонату Євро-2016 через терористичні атаки, які стались в Парижі.