Мадридський футбольний клуб "Реал" потрапить під трансферні санкції.

Про це повідомляє іспанське видання El Mundo Deportivo.

Дисциплінарний комітет ФІФА заборонив команді реєструвати нових гравців. Санкції проти "вершкових" діятимуть протягом двох трансферних періодів. Відповідне рішення поки не повідомлялось на офіційному рівні.

Причиною такого рішення стало те, що "королівський клуб" порушив регламент при заявці неповнолітніх футболістів.

Раніше "Реал" вже отримував попередження за перехід двох венесуельських футболістів. Їм було по 12 років. Цього року проти мадридців санкції не запровадили. Хоча міжнародні трансфери такого роду заборонені.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Читайте також: Бенітес повинен сам адаптуватися до зірок "Реала" - Джеррард

Покарання "Реал" отримає взимку або влітку наступного року. Мадридці отримають повідомлення в кінці зимової перерви. Після цього вони зможуть оскаржити рішення і призупинити його дію.

Тоді влітку "вершкові" зможуть спланувати свою трансферну політику на два сезони вперед.

Нагадаємо, раніше каталонській "Барселоні" заборонили купувати нових гравців. Покарання проти "синьо-гранатових" ввели за порушення при заявці неповнолітніх футболістів. Обмеження діятиме до січня 2016 року.