Донецький "Шахтар" розпочав пошуки футболіста на позицію лівого захисника, де зараз грає 36-річний В'ячеслав Шевчук. О поле зору "гірників" потрапив 26-річний футболіст турецького клубу "Бешикташ" Ісмаїл Кейбаші.

Про це повідомляє Fanatik.

Зараз потенційною заміною для Шевчука із наявних футболістів є два бразильця - Марсіо Азеведо та Ісмаїлі. Але вони не демонструють рівень гри, гідний "Шахтаря".

Молодий турок вже встиг зарекомендувати себе виступами за "Бешикташ" та збірну Туреччини. Очікується, що представники "Шахтаря" вийдуть на зв'язок із турками під час зимового трансферного вікна.

Читайте також: "Реалу" заборонили купувати нових гравців

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, В'ячеслав Шевчук підписав свій перший контракт із "Шахтарем" у 2000 році. Певний період він переважно грав в інших командах на правах оренди. Із 2005 року Шевчук захищав кольори виключно "гірників".