"Зеніт" із Пітера проведе свій останній матч Ліги Чемпіонів проти "Гента" у Бельгії без власних уболівальники. Мер міста Даніель Термон заборонив їм летіти до країни.

Про це повідомляє видання Nieuws.vtm.be.

Основною причиною такого рішення є велика кількість турків у місті Гент. Після останніх політичних подій цілком ймовірні сутички між представниками двох націй.

"Це дуже складне рішення і відповідальність за нього лежить на мені. У Генті проживає велика турецька діаспора, а фанати "Зеніту" мають погану репутацію", - зазначив Термон.

Також він додав, що на початку грудня у Генті проходять міські свята, а поліцейських не вистачить ще й на матч. До того ж, у Бельгії посилений рівень терористичної загрози після терактів у Парижі.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Зазначимо, що у вівторок турецька армія збила російський літак у рамках боротьби з ІДІЛ. Після цього відносини між двома країнами значно погіршились.

Читайте також: Ні дня без санкцій: УЄФА покарав збірну України

"Зеніт" вже вирішив усі завдання у своїй групі Ліги Чемпіонів. Команда виходить у плей-офф з першого місця. Відсутністю підтримки росіян можуть скористатися футболісти "Гента". Бельгійці йдуть на другому місці але їх випередити може іспанська "Валенсія".

Без уболівальників проведе свій поєдинок і "Шахтар" проти ПСЖ. Французька влада заборонила виїзним фанатам відвідувати футбольні матчі. "Гірники" гратимуть із ПСЖ 8 грудня.