Легендарний форвард збірної України Андрій Шевченко стане одним із помічників наставника Миколи Фоменка. Про розповів чинний асистент тренера Олександр Заваров журналістам Футбол NEWS.

Для початку Заваров спростував чутки про те, що він залишає збірну України.

"В успіху є і моя заслуга, як тренера. Було б дивно, якщо б я вирішив залишити команду перед Євро-2016", - зазначив колишній тренер київського "Арсеналу".

Також Заваров додав, що збірна виконала своє завдання та потрапила на Чемпіонат Європи у Фрнації.

Крім того, він заявив, що до роботи у національній команді приєднається Андрій Шевченко. Видатний футболіст "Мілана" допомагатиме збірній готуватися до турніру, а також надихне новими ідеями футболістів на турнірі.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Читайте також: Ні дня без санкцій: УЄФА покарав збірну України

Зазначимо, Шевченко нещодавно отримав тренерську ліцензію. Робота у збірній стане для нього першим тренерським досвідом.

Перед успішними матчами зі збірною Словенії з'являлась інформація, що тренери збірної мають контракти до кінця року і, у разі провалу, вони залишаться без роботи.