Форвард казанського футбольного клубу "Рубін" Марко Девіч заявив про те, що виконуватиме свої обов'язки на полі, щоб знову виступати в складі національної збірної України.

Він розповів, що з ним поки не зв'язувався головний тренер "жовто-синіх" Михайло Фоменко.

"Я буду робити свою справу на полі, а ті, кому треба, нехай вирішують", - наголосив Девіч.

32-річний форвард "Рубіна" радіє тому, що його і наставника української збірної часто запитують про можливе повернення футболіста до складу національної команди. Така цікавість, за його словами, свідчить проте, що , він все правильно робить на футбольному полі.

Читайте також: Ні дня без санкцій: УЄФА покарав збірну України

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Починаючи з 22 жовтня, цього року Девіч забив шість голів. Зокрема, чотири в чемпіонаті Росії і два в Лізі Європи.

Перед матчами плей-офф відбору на Євро-2016 проти Словенії Фоменко відмовився повідомляти про причини того, чому він не викликав Марко в команду.

Нагадаємо, у 2008 році Марко Девіч через відсутність зацікавленості до нього з боку збірної Сербії, захотів виступати за національну команду України. У складі "жовто-синіх", форвард провів 34 матчі та відзначився сімома забити м'ячами.