Домашній матч запорізького "Металурга" проти "Динамо" пройде на домашній арені київського клубу. Скасований матч 12 туру все ж відбудеться у цьому році, повідомляє офіційний сайт "Динамо".

Цю подію прокоментував заступник генерального директора киян Сергій Мохник.

"До нас звернувся не тільки "Металург", а й Федерація футболу України. Через скрутну ситуацію у запорізькому клубі ми взяли організацію матчу на себе", - заявив Мохник.

Таким чином, матч пройде на домашній арені киян - стадіоні імені Валерія Лобановського. Прем'єр-ліга ухвалила рішення про проведення матчу. Він відбудеться у Києві 4 грудня о 19:00.

Зазначимо, що молодіжні команди обох клубів проведуть свої матчі як і планувалося у Запоріжжі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читайте також: Девіч готовий повернутися до складу збірної України

Нагадаємо, "Металург" має фінансові проблеми, через які команда навіть збиралася знятися зі змагань. Команда, яка йде на останньому місці у чемпіонаті, знаходиться під загрозою ліквідації.