Після переможного для себе бою проти Володимира Кличка Ф'юрі приніс вибачення українському боксеру і не тільки. Він запевнив, що усі його слова перед боєм звучали лише для підігріву інтересів.

Про це повідомляє boxingnews.com.ua.

"Володимир Кличко, ти великий чемпіон! Все, що я говорив перед боєм, було лише для розкрутки. Але це було весело", - заявив новоспечений чемпіон.

Також британський боксер звернувся до ще однієї легенди боксу - Леннокса Льюїса.

"Хочу вибачитись і перед Льюїсом. Леннокс, ти також великий боксер", - додав Ф'юрі.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Нагадаємо, вчора у німецькому Дюссельдорфі Тайсон Ф'юрі переміг Володимира Кличка та став чемпіоном світу за версіями IBF, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі.

Читайте також: "Я не зміг знайти ключ до перемоги" - Кличко про бій з Ф'юрі

Після цього бою, який обернувся першою поразкою українця за останні 11 років, Кличко заявив, що хоче взяти у британця реванш. Цю заяву коментують як експерти, так і прості любителі боксу.

Фанати Володимира висловлюють слова подяки за усі перемоги та втішають його, а противники українця вважають, що йому вже час на пенсію.