"Челсі" втратив чергові бали в Англійській Прем'єр-лізі. На цей раз із серйозним суперником та сусідами - "Тоттенгемом". У стартовому складі був відсутній головний форвард команди Дієго Коста.

Сам поєдинок проходив у досить рівному темпі. Гольові моменти виникали біля воріт обох команд, але підсумковим рахунком стали нулі на табло.

Цікавим моментом матчу стала реакція Кости, коли він дізнався, що не прийме участі у матчі. Іспанець демонстративно та злісно кинув тренувальну маніжку у бік Жозе Моуріньо.

Відомо, що конфлікт між тренером та футболістом трапився ще під час передматчової розминки. Коста відмовився тренуватися із командою. Відомий англійський тренер та експерт Гаррі Реднапп заявив, що у його часи футболіста вбили би у роздягальні за такий вчинок.

Жозе Моуріньо розповів після матчу, що Коста сам мав зрозуміти, чому не грає. Він також додав, що це був найкращий матч його команди у цьому сезоні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Таким чином після 14 зіграних турів "Челсі" закріпляє за собою 14 місце у турнірній таблиці, а "Тоттенгем" залишається на п'ятій сходинці.

Читайте також: Форвард-сенсація із "Лестера" вже взимку може перейти у топ-клуб

Сьогодні також відбудуться поєдинки між "Норвичем" та "Арсеналом", а в Ліверпулі підопічні Юргена Клоппа прийматимуть "Свонсі".