Нападник англійського клубу "Лестер Сіті" Джеймі Варді взернув на себе увагу двох англійських грандів - "Челсі" та "Манчестер Сіті". І не дивно, адже 28-річний нападник забивав голи в 11 матчах поспіль АПЛ та побив рекорд легендарного Руд ван Ністелроя.

Про це повідомляє The Independent.

Команди, які представляють Англію і Лізі Чемпіонів, мають намір купити Варді вже цієї зими. Але керівництво "лисиць" планує у такому разі отримати за форварда не менше 30 млн фунтів стерлінгів. Цей трансфер для "Лєстера" є не менш вагомим, ніж для потенційних покупців, адже керівники мають сповна скористатися феноменальною формою футболіста.

Зазначимо, що "Лестер Сіті" рік назад знаходився на самому дні турнірної таблиці АПЛ. Експерти вважали, що у команди немає надії на порятунок. Але навесні футболістів прорвало - вони почали свою феєричну серію перемог і наразі йдуть на другому місці, набравши стільки ж балів, скільки і "Ман Сіті".

Читайте також: "Мілан" хоче купити півзахисника "Динамо"

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У 2012 році Джеймі Варді грав у п'ятій по силі лізі Англії у складі "Флітвуд Таун". Вчора він забив гол у ворота "Манчестер Юнайтед" та подарував своїй команді нічию.