Ужгородська "Говерла", харківський "Металіст" та запорізький "Металург" мають складну фінансову ситуацію. У клубів найбільші борги по зарплаті перед гравцями серед команд Прем`єр-Ліги.

Про це повідомив президент Асоціації футболістів-професіоналів України Ігор Гатауллін, передає Sportarena.

"На сьогодні вкрай складна ситуація в трьох клубах - це ужгородська Говерла, харківський Металіст і запорізький Металург. У Говерлі 12 місяців не платять зарплату футболістам, в Металісті - сім з половиною", - розповів він.

Президент асоціації зазначив, що інші клуби теж мають проблеми з виплатами, але вони періодично гасять свої борги перед гравцями.

Для прикладу він навів луцьку "Волинь". З семи місяців заборгованості, за його словами, команда за чотири вже погасила. Клуб обіцяє розрахуватися ще за два місяці до кінця цієї частини першості.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Читайте також: "Курченко - півень" - банер фанатів "Динамо" на матчі (фото)

Майже аналогічна ситуація спостерігається і у луганської "Зорі". Команда з невеликим запізненням виплачує заплату гравцям, але борги не накопичуються і поступово сплачуються.

Гатауллін наголосив, що "Дніпро" також розплачується з боргами. За жовтень погасили зарплату. Клуб виплачує її за двома формами - виплати на іноземну і на українську картки. Команда вже перерахувала зарплату на українську картку по жовтень.