Українські спортсмени завоювали дві медалі на Чемпіонаті світу з гирьового спорту серед дорослих та юніорів (двоєборство, довгий цикл, естафета, ривок), який відбувся в Дубліні.

Про це передає Міністерство молоді та спорту України.

У змаганнях серед дорослих бронзову медаль завоював український спортсмен Полміра Квіквінія (двоєборстві 95 кг). Ще одну нагороду, також бронзу, виграв юніор Єгор Бабак (довгий цикл 85 кг).

Відзначимо, що українські гирьовики Максим Титарчук, Єгор Бабак, Півсвіту Квіквінія, Василь Потокій і Олексій Остапчук посіли четверте місце в командній естафеті.

Четверте місце в двоєборстві зайняв наш співвітчизник Василь Потокій.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Гімнаст Верняєв всьоме став кращим спортсменом місяця

Нагадаємо, що у загальнокомандному заліку українські гирьовики зайняли 15 місце з 37 країн.

Як повідомлялося раніше, на чемпіонаті Європи 2015 року з гирьового спорту уродженка України Оксана Малиновська стала володаркою срібної нагороди.