Півзахисник харківського "Металіста" Олексій Довгий розповів в ефірі "Футбол 1" про складну фінансову ситуацію у клубі. За його словами, футболісти вже майже не вірять, що отримають свої гонорари.

"Ще перед початком сезону ми підписали нові угоди. Нам обіцяли розрахуватися за минулий сезон та своєчасні виплати у цьому. Але ви самі бачите, як йдуть справи", - розповів Довгий.

У команді постійно чекають на новини від керівництва. На цьому тижні нібито має відбутися якийсь прогрес.

"Немає гарантій, що ми отримаємо кошти. Нам залишається тільки сподіватися", - додав 26-річний футболіст.

Нагадаємо, через величезні борги по зарплаті гравці "Металіста" збиралися бойкотувати останній матч проти "Олександрії", який вони програли 2:0. Футболістів вмовили зіграти уболівальники та керівники команди.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читайте також: Працювати тренером набагато цікавіше, ніж гравцем – Ребров

Чинним власником харківського клубу є бізнесмен у бігах Сергій Курченко. Після подій на Майдані у 2014 році він одразу втік до Росії. Команда, яка стабільно грала у єврокубках тепер перебуває на дні турнірної таблиці, адже не має коштів на існування.