Футбол є контактним видом спорту. Щоб забрати у суперника м'яч на полі потрібно з ним серйозно поборотися або буди швидшим і спритнішим за нього. Часто гравці при відборі використовують досить поширений футбольний прийом.

Кумедний випадок стався під час однієї з ігор чемпіонату Колумбії з футболу. Півзахисник місцевої команди "Онсе Кальдас" Харіссон Енао вирішив проявити свої атлетичні здібності, щоб зупинити атаку суперника.

Читайте також: Кінець світу: "Барселона" продає назву стадіону "Камп Ноу"

Він доклав максимум зусиль, щоб зробити просто фантастичний підкат і зірвати ривок команди-супротивника у бік своїх воріт.

Все було б добре, якби не одне але - поруч з гравцем нікого не знаходилося.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, суперник "Барселони" в Кубку короля Іспанії "Віллановенсе" з третього за рівнем дивізіону має достатньо солідну мотивацію в дуелі. За кожен забитий гол футболісти отримають великий шматок елітної шинки.