Національній команді України вдалося залишитися серед 30 найкращих футбольних збірних світу.

Про це повідомляє офіційний сайт ФІФА.

Міжнародна федерація футболу оприлюднила черговий рейтинг національних футбольних збірних. В рейтингу від 3 грудня Україна посіла 29-у сходинку. Команда має у своєму активі 842 бали. Підопічні Миколи Фоменка втратили одну сходинку у новому рейтингу.

Замикає 30-ку найкращих збірних світу Північна Ірландія із 825 пунктами.

Очолює рейтинг ФІФА, як і раніше, збірна Бельгії. Друга сходинка також залишалась без змін. На ній розмістилась Аргентина. Замикають трійку іспанці. Їх збірна змогла піднятися у рейтингу одразу на три сходинки.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Збірна Німеччини займає четверте місце, після того як втратила дві сходинки. Команда Чилі залишила за собою п'яту сходинку.

Читайте також: Реформи від ФІФА: на чемпіонаті світу буде 40 команд

Піднялись у рейтингу і п'ятикратні чемпіони світу Бразильці. Вони посідають наразі шосте місце.

До десятки рейтингу також увійшли збірні Португалії, Колумбії, Англії та Австрії. Вони займають, відповідно, місця з сьомого по десяте.

Нагадаємо, минулий рік збірна України завершила на 25-й сходинці.