Український чемпіон Володимир Кличко обов'язково переможе Тайсона Ф'юрі в поєдинку-реванші, а також поверне чемпіонські пояси.

Про це заявив тренер Володимира Джонатон Бенкс в інтерв'ю Ring TV.

За словами Бенкса, він поважає суперника, однак чекає від майбутньої зустрічі зовсім іншого боксу.

"Я знімаю капелюха перед Ф'юрі. Але не став би стверджувати, що він зробив дуже вже багато. Вважаю, Володимир просто недопрацював. Не скажу, що Тайсон його перебив або декласував. Але готовий заявити під запис, що реванш буде незрівнянним. Ми просто повернемося і спокійно заберемо наші титули", - підкреслив тренер Володимира Кличка.

Варто зазначити, що тепер, у разі перемоги Кличко вже не зможе повернути абсолютно всі титули, що належать йому. Напередодні Ф'юрі відмовився від чемпіонського поясу Володимира на користь іншого українського боксера.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: У поєдинку Усик - Родрігес букмекери визначили українця фаворитом

Мова йде про 31-річного В'ячеслава Глазкова, який близько шести років бореться без поразок серед професіоналів. Він є обов'язковим претендентом на один з нових поясів Ф'юрі.