Справжні дива творяться в Англійській Прем'єр-лізі. Футбольні клуби "Челсі" та "Лестер" ніби обмінялися гравцями та тренерами. Команда Моурінью програла вже восьму гру у турнірі, а "лиси" вже вдруге у сезоні очолили таблицю.

"Челсі" у домашньому матчі сенсаційно поступився скромному "Борнмуту". Хоча, дивлячись на гру команди, сенсацією це вже не назвеш. Увесь матч футболісти нічого не могли зробити із обороною суперника, а наприкінці зустрічі гол забив Гленн Мюррей після кутового. Підсумковий рахунок 0:1.

Після матчу Моурінью іронічно заспокоїв уболівальників і сказав, що "Челсі" не вилетить із ліги. Останнім шансом для команди врятувати сезон стане перемога у Лізі Чемпіонів, але й там у команди є проблеми.

Якщо лондонці програють "Порту", що цілком ймовірно, а "Динамо" переможе "Маккабі", що ще більш ймовірно, то не побачить команда навіть плей-офф.

Синхронно невдало зіграли обидві команди з Манчестера. Якщо у "Юнайтед" був міцний суперник - "Вест Гем" (матч закінчився з рахунком 0:0), то у "Сіті" повний провал. Блакитна команда на виїзді поступилася "Стоку" 2:0. На початку матчу двічі забив австрієць сербського походження Марко Арнаутович після пасів швейцарця косовського походження Джердана Шакірі.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Але найщасливіше життя в Англії зараз у фанатів "Лестера". Команда під керівництвом Раньєрі перемогла міцного горішка - "Свонсі". Трохи зіпсувало настрій відсутність голів від Варді, але і без його точних ударів команда перемогла 0:3.

Лондонський "Арсенал" у домашньому матчі здолав ще одного страждальця - "Сандерленд" 3:1 та випередив манчестерців, а сусіди канонірів із "Тоттенгема" розписали мирову із ВБА - 1:1.

Читайте також: Юний фанат навчив Гвардіолу правильно тренувати (відео)

Таким чином у найсильнішій лізі у світі лідерство захопив скромний "Лестер", який рік тому перебував на самому дні таблиці. З такими темпами "лисиці" можуть і виграти чемпіонат.