Тільки вчора з'явилась інформація, що Курченко готовий продати харківський "Металіст", і вже сьогодні стало відоме ім'я ймовірного покупця. Екс-власник команди Олександр Ярославський готовий повернути собі клуб вже цієї зими.

Про це повідомляє Канал 24.

Точно відомо, що Ярославський не платитиме ті ж гроші, які він отримав за "Металіст" у 2013 році. Тоді, за офіційними даними, команда коштувала 300 млн доларів. Сам Курченко повідомляв, що заплатив менше 100 млн доларів.

Взимку 2016 року Ярославський готовий заплатити за МХ близько 10 млн доларів. Сума невелика, але клуб має величезні борги. Для Курченка ця угода також буде вигідною, адже він готовий продати клуб за символічні гроші.

Нагадаємо, що після втечі Курченка у Росію у лютому 2014 року команда не отримує фінансування. Персонал працює без грошей з минулого сезону, а усі провідні гравці та тренери давно залишили клуб.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Читайте також: Курченко виставляє "Металіст" на продаж

Зазначимо, що саме Ярославський є творцем того "Металіста", який регулярно грав у єврокубках та займав призові міста в Україні. Харківські фанати обожнюють екс-президента та мріють, щоб він повернувся.