Новоспечений чемпіон світу з боксу у важкій вазі Тайсон Ф'юрі у себе на батьківщині виступив із досить скандальною заявою. Він розповідав про речі, які його дратують у цьому світі, і в один ряд поставив гомосексуалізм та педофілію.

Про це повідомляє Sky News.

"Є лише три речі, які слід зробити перед тим, як диявол прийде до нас: зробити гомосексуалізм законним в усіх державах, аборти та педофілія", - заявив Ф'юрі.

Його слова сильно образили і представників секс-меншостей, і британських депутатів. Кріс Брайант із лейбористської партії заявив, що негідно порівнювати такі речі. Однак він запросив Ф'юрі на чай, щоб поговорити про справжні проблеми світу.

Зазначимо, що сам Ф'юрі неодноразово раніше заявляв, що він не є гомофобом і у нього багато друзів геїв. Можливо, що подібні заяви боксера є лише відображенням його внутрішньої утопії.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Читайте також: Я здатен надерти зад самому Ісусу - ірландський боєць

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі нещодавно побив вже екс-чемпіона Володимири Кличка. Для українця цей бій став першою поразкою за 11 років. Кличко вже викликав Ф'юрі на реванш. Британець, здається, не проти.