У луганському ФК "Зоря" провели власне внутрішнє розслідування. Воно виявило ряд порушень, за результатами якого керівництво клубу відрахувало 11 футболістів з молодіжних команд.

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Як наслідок, з команди вигнали Валентина Великого, Івана Волика, Олексія Оленченка, Сергія Романова, Єгора Скворцова, Максима Слюсара, Павла Смирнова, Олександра Солдатенка, Владислава Федоренка, Владислава Філінкова і Дениса Шапочку.

Вони всі написали зізнання у тому, що свідомо брали участь у матчах на букмекерську контору.

"Я, прізвище футболіста, замішаний в договірних матчах у минулому чемпіонаті Ю-19. Пропонував мені (теж прізвище футболіста нашого), потім вже спілкувався про це з іншими членами команди. Брав участь я в договірних матчах з "Металістом", отримав за це 14 тисяч гривень, з "Шахтарем" брав участь, отримав за це 1000 доларів, потім я допоміг з "Чорноморцем", отримав за це 700 доларів", - наводить один з текстів зізнання генеральний директор клубу Сергій Рафаїлов.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомили у клубі, гравець, котрого 11 футболістів назвали головним організатором, зізнаватися відмовився. Всі результати розслідування "Зоря" передасть у Федерацію футболу України.

"На свій страх і ризик, оскільки невідомо як відреагує на шокуючі дані УЄФА. Але спочатку документи повинні пройти наш Контрольно-дисциплінарних комітет", - підкреслив Рафаїлов.

Читайте також: Гравцям "Металурга" не вистачає грошей на бутси

Нагадаємо, нещодавно контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ позбавив дискваліфікації екс-спортивного директора "Металіста" Євгена Краснікова, раніше звинуваченого в організації "договірняків".